הפשטידה הממכרת שלי .. אין שבוע שלא מכינה אותה ..פשוט מושלמת ..
פשטידת ירקות ממכרת
מאת – נורית סבטון
המרכיבים-
5 גזרים
6 תפוחי אדמה
בצל קצוץ
6 ביצים
פטרוזיליה קצוצה
כורכום
כמון
פלפל שחור \מלח
6 כפות שמן זית
ההכנה –
לבשל גזרים ותפוחי אדמה קלופים עד לריכוך .לצנן .
לחתוך לקוביות . להעביר לקערה גדולה ,
להוסיף בצל קצוץ שטוגן מראש עד להזהבה -לא חובה הבצל .
לערבב עם ביצים ופטרוזיליה קצוצה בנדיבות .לתבל בכורכום , מעט כמון , פלפל שחור ומלח
להוסיף שמן ולערבב היטב . לצקת את התערובת רצוי בתבנית מלבנית גדולה עם נייר אפיה ! שתצא דקה ומעוררת תיאבון .
אפייה בתנור מחומם מראש 185 מעלות .
אפיה כשעה או קצת יותר עד שעה ורבע . הנאה מובטחת
בשורות טובות אמן