מתכון של האלופה שושנה ברוך
אצבעות עוף ברוטב לימון וטריאקי.
המצרכים –
חזה עוף 1/2 קילו לחתוך לאצבעות 2 סמ' עובי אורך 4 סמ'..
לתבל בכפית מלח 1/2 כפית פלפל
בלילה-
1 כוס בירה לבנה
1 כוס קרח קוביות
1 שקית אבקת אפייה בערך
1 1/4 כוס קמח
לערבב לבלילה סמיכה
ניתן להוסיף תוך כדי הטיגון עוד '1 כף קמח.
לטבול אצבעות בבלילה כיסוי מלא.
לטגן בשמן עמוק אחד אחד…חום בינוני…להיזהר….5 דק' לצבע מוזהב…
לרוטב
1/4 כוס מיץ לימון 1/2 כוס טריאקי 1 כף סוכר 1/2 כפית מלח 1 כפית גרידת לימון 2 כפות מים..
לערבב ולבשל 10דק'.לצמצם..
.לערבב יחד עם אצבעות העוף…
להברקה 1 כף דבש טעים.