שטרודל תפוחים ודבש

רולים קריספיים עם תפוחים ודבש- חני קונאשוילי

 

המצרכים –

10 ריבוע בצק עלים. בגודל 10/10 או יותר גדולים
לתפוחים:
4 תפוחי עץ
שליש כוס סוכר
מיץ מחצי לימון
כפית קינמון
מי שרוצה אפשר חצי כוס אגוזים קצוצים דק.
דבש.
הכנה:
לגרר את התפוחים ולסחוט היטב.
לערבב על כל החומרים חות מהדבש.
לרדד את ריבוע בצק העלים בקמח למלבן.

להניח כף מהתערובת לרוחב הבצק.
לזלף מעל דבש עם כפית או עם הדבש הלחיץ.
לגלגל גלגול אחד עד שיכסה את המילוי.
בשאר הבצק לעבור עם מכשיר מטריצה(אצרף תמונה).
להמשיך לגלגל עד הסוף.
להניח על נייר אפיה.
להבריש בביצה ולזרות סוכר מלמעלה.
לאפות ב180 מעלות להזהבה מלאה.
הכי טעים לאכול שזה פושר.
בהצלחה חני

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *