לחמניות חלב רכות פשוט מושלמות

לחמניות חמאה וחלב – מירב צור 

 

לחמניות רכות משגעות !
המצרכים-

חצי קילו קמח
250 מ"ל חלב
1 כפית מלח
2 כפיות שמרים יבשים
ביצה
50 גרם חמאה רכה
3 כפות סוכר
30 גרם חמאה (שנמרח לאחר האפיה)

חשוב לדעת !

אם רוצים להכין פרווה מחליפים חלב במים וחמאה ב- 3 כפות שמן

אופן ההכנה:
נערבב בקערה את כל החומרים היבשים ולאחר מכן נוסיף את החלב, חמאה וביצה

נלוש באמצעות וו לישה במשך 8 דקות עד לקבלת בצק רך וגמיש.
נכסה את הבצק וניתן לנוח עד להכפלת הנפח.
לאחר מכן נוציא ממנו קצת את האוויר וניצור עיגולים .צמודים

על תבנית להתפחה של כחצי שעה.
נכניס לאפייה בתנור על 180 מעלות למשך כ-25 דקות.
ברגע שהלחמניות יוצאות מהתנור, מורחים  מעל כל הלחמניות חמאה מומסת

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *