עוגת גבינה קרה – מאיה בוטראשווילי
המצרכים להכנת העוגה – תבנית 24
2 אריזות שמנת מתוקה
גביע גבינה לבנה
אריזה אינסטנט פודינג וניל
2 מיכלים שמנת חמוצה
חצי כוס סוכר
שרוול וחצי פתי בר
50 גר' חמאה מומסת
אופן ההכנה-
להקציף את השמנת המתוקה סוכר לקצפת יציבה
להוסיף את שאר המרכיבים – גבינות שמנת חמוצה ואינסטנט לערבב היטב לתערובת אחידה.
לטחון את התי בר ולערבב עם חמאה מומסת
להדק 3/4 מתערובת הבסקוויטים לתחתית התבנית
להעביר את מלית הגבינה מעל
לפזר פירורי בסקויטים מלמעלה
להכניס לקירור 6 שעות לפחות
תכינו ל – שבועות