סלט ארטישוק

סלט ארטישוק- כרמלה לוזון

שבועות

אפשר לאכול חם/ קר

חבילה ארטישוק קפוא

אריזת פטריות

גמבות/פלפל בצבעים אדום צהוב

מתכון:

לבשל חבילת תחתיות ארטישוק עם מעט לימון כעשרים דקות

לשטוף ולסנן .

לטגן בצל אחד וכחמש שש פטריות גדולות ,להוסיף גמבות ציבעוניות.

להמשיך לטגן להוסיף את הארטישוק מלח פלפל שחור כמון וכורכום לבשל על אש נמוכה עוד כרבע שעה.

לפזר פטרוזיליה קצוצה

מתכונים ל שבועות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *