עיג'ה – קציצות בשר וירק מטוגנות

 

צילום פרח בן עזרא

עיג'ה קציצת ירק ובשר מהמטבח הסורי – אורפלי 

הקציצה של יום ששי בצהריים.

2 פרוסות חלה – מרוחות בטחינה – עמבה – 2 קציצות וסלט ירקות

המרכיבים-

3 ביצים

350  גר' בשר טחון

צרור פטרוזיליה קצוצה

3 בצלים ירוקים

בצל רגיל קצוץ

1/2 כוס פירורי לחם/קמח מצה בפסח

מלח

פלפל שחור

 

הכנה –

מערבבים את כל המרכיבים ומטגנים קציצות יפות ושטוחות בשמן  עד שהן משחימות יפה.

עיג'ה – קציצות בשר וירק מטוגנות

 

במידה ורוצים להכין קציצה צמחונית – במקום הבשר מגרדים 3 תפוחי אדמה /קישואים .

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *