עוגות שמרים עם שוקולד נוטלה ואגוזים

עוגות שמרים נוטלה – מרסל אזולאי

 

המצרכים –

1ק"ג קמח
2 כפות שמרים
קורט מלח
חצי כוס סוכר
1 כוס שמן
2 סוכר וניל
2 כוסות מים חמימים

המילוי:
חלווה
שוקולד נוטלה
אגוזים קצוצים!

אופן ההכנה –

מניחים מצרכי הבצק בקערת המיקסר ולשים עד לקבלת בצק רך ודביק בערך 5 דקות. מתפיחים מכוסה בניילון שעה.
לאחר שעה ללוש ולהתפיח לעוד חצי שעה!

מהבצק יוצאות 4 עוגות גדולות או 5 אינגליש קייק

מרדדים מלבין גדול

מורחים נוטלה מפזרים חלבה ואגוזים מגלגלים .

חותכים מאמצע ומסיבבים.

מתפיחים שוב חי שעה.

אופים 180 מעלות כחצי שעה או טיפה יותר.
בהצלחה באהבת חינם!

תגובה אחת

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *