עוגת גבינה מהממת בשכבות עם ריבת חלב

מתכון  רויטל בן חמו עוגת גבינה אפויה בשכבות 

 

מתכונים ל- שבועות 


לרפד תבנית בנייר אפייה בתחתית וגם מסביב ולשמן אותה מעט
200 גרם פתי בר טחון
100 גרם חמאה מומסת
לשטח בתבנית היטב

750 גרם גבינה לבנה
1 שמנת של פעם
2 סוכר וניל
5 חלמונים
2 כפות פודינג
3/4 כוס קמח
לערבב היטב את הגבינה שמנת סוכר וחלמונים
לבסוף להוסיף את הםודינג והקמח עד לבלילה חלקה

להקציף את החלבונים עם כוס סוכר לא קצף נוקשה
בתנועות עטיפה לאחד יחד ולשפוך מעל הפתי בר
לשים תבנית עם מים בתנור
לחמם תנור לפני
לשים את העוגה על 180 מעלות 15 דקות
ולהנמיך ל160 ל45 דקות נוספות
לקרר לגמרי את העוגה
להכין קצפת מ 1 שמנת מתוקה
חצי כוס חלב
1 סוכר וניל
2 כפות פודינג וניל
להקציף הכל ולשפוך מעל העוגה
אפשר לקשט במה שבא לכן
באבקת סוכר בריבת חלב בלוטוס
בהצלחה 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *