עוגת גבינה פירורים הקלאסית שבעוגות לשבועות

עוגת גבינה קרה פירורים/ סיון אוחיון אברגל

 

מתכונים ל- שבועות

לתחתית:
170 גר חמאה
2 חלמונים
2כוסות קמח תופח(חד פעמי קר)
3/4 כוס אבקת סוכר(חד פעמי)
1 סוכר וניל
לערבב במיקסר עם וו גיטרה את כל המצרכים עד לבצק פירורים
ולתת לבצק לנוח במקרר לחצי שעה
לשטח 3/4 מהבצק על תבנית העוגה24) ו 1/4 הנותרים לשטח בגובה 1/2 ס״מ על תבנית נוספת עם נייר אפייה (זה לפרורים לא חייב להיות מדוייק, ולא משנה באיזה תבנית.. זה אח״כ מתפורר..)
אם דביק קצת הבצק לשמן עם ספריי שמן את האצבעות ולשטח בתבניות (אפילו עם מרית משומנת)
להכניס את 2 התבניות לתנור שחומם מראש על 180 מעלות ל15 דקות
למלית:
2שמנת מתוקה
1פודינג וניל צרפתי
1כוס סוכר(זכוכית של הקפה)
1 סוכר וניל
2כפות חלב
להקציף עד לקצפת יציבה!
בקערה נפרדת:
500 גר׳ גבינה לבנה
1 שמנת בטעם של פעם
לטרוף ביחד ולאחר מכן לקפל את הקצפת לתוך קערת הגבינות
למרוח על התחתית
ומלמעלה לפזר את הפירורים בעדינות
להכניס למקפיא לילה שלם

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *