מתכון לרוזלך כמו בקפה לנדוור

רוזלך כמו בקפה לנדוור – מלי מאירוב

 

 

רוזלך אמיתי.. לא עושים עם ביצים.. ולא עם סוכר ..
רוזלך.. בואו נדבר עליהם תקדישו לקריאה לפני שמתחילים להכין.. …מה זה רוזלך ??
רוזלך זו עוגיה מבצק שמרים ללא טעם שהוכנה בקפה לנדוור..

הביאה אותה לתודעת הפייסבוק יפה ימין המוכשרת..

ולמה היא חסרת טעם ? הבצק ללא סוכר ועם שמן זית ? ממתי עושים עוגיות מבצק כזה ?

אז ככה זה בעצם בצק פיצה !! פוקאצ'ה! ..לכן אפשר להכין מהבצק חלק עוגיות וחלק פיצה.

. את הרוזלך תקבלו בקפה לנדוור לאחר רבע שעה מרגע ההזמנה ולמה? כי הוא נאפה במקום ..

ולמה ? כי שהרוזלך לא חם הוא זוועה אבל שהוא חם הוא אלוהי ! ..

עכשיו ההכנה הביתית שלו ..

תכינו את הבצק ותקפיאו ממולא

.כשתרצו להגיש – תוציאו מהמקפיא

ולתנור לעשר דקות ללא הפשרה או תקפיאו לאחר האפיה..

תחממו בתנור חם לפני שאוכלים.. ה

רידוד נעשה על משטח מקומח כמו פיצה ולא משומן כי אי אפשר לרדד עוגיה על משטח משומן ..

אז מה שקורה שמרדדים על משטח מקומח הבצק לא נתפס בשיש ומתנגד לנו אז אפשר כמו בפיצה לפתוח באויר עם אגרופים..

או לרדד קצת לחכות כמה דקות ולהמשיך לרדד ..

בצק שמתנגד נותנים לו כמה דקות מנוחה ..

הנוטלה בורחת החוצה אבל עדיין נשאר בפנים אל דאגה כי האפיה נעשית בחום גבוה ורק עשר דקות כמו פיצה בדיוק!!

ונעבור למתכון המיתולוגי והמקורי ששייך ללנדוור ולא מה שהומצא עם הזמן עם ביצים וסוכר !!

תמונה יכולה לכלול: ‏‏‏טקסט‏ ו‏מזון‏‏‏

3 תגובות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *