מתכון לתפוחי אדמה מוקרמים

Mayyan Alfomado
תפוח אדמה מוקרם שלם ! א-מ-א-ל-ה
אתי גלאם מתכון לתפוח אדמה שלם מוקרם:
איך ההכנה –
מניחים כמה תפוחי אדמה שרוצים על הרשת בתנור עד שהם רכים
לאחר מכאן מוציאים וחותכים את התפוח אדמה באמצע *חשוב לא עד הסוף*
מוצאים בעזרת כפית את כל התכולה של התפוח אדמה לתוך צלחת ומועכים עם מזלג.
לוקחים סיר קטן ושופכים לתוכו
1 שמנת מתוקה
אבקת פטריות
תירס קטן – מקופסאת שימורים
מערבבים עד להרתחה.
לאחר מכאן מוסיפים כמה כפות
לתוך הצלחת של התפוח אדמה
מערבבים את הכל ומחזירים לתוך
התפוח אדמה שממנו הוצאנו את התכולה
מפזרים מעל גבינה צהובה מגורדת ומי שרוצה יכול להוסיף גם בצל ירוק.
*לכל תפוח אדמה הוצאתי את התכולה בצלחת נפרדת
כדי שאותה כמות תחזור לאותו תפוח אדמה?*
ובתיאבון !!!❤️❤️❤️

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *