עוגת ביסקויטים מעלפת עם ריבת חלב

עוגת ביסקויטים עם ריבת חלב

 

ענת חן הכינה מתכון של Nino Gia Ben David
עוגת ביסקויטים עם ריבת חלב וקוקוס

שילוב מושלם
למתכון-
~~~~~~~~~
תבנית חד-פעמית 33×27 ס"מ

חבילת ביסקויטים פתי בר{עדיפות טעם קרמל}-500 גרם בערך
כוס חלב עם 2 כפות של נס קפה{לערבב}-לטבילת הביסקויטים

600 מ"ל שמנת מתוקה
שליש כוס חלב
6 כפות ריבת חלב
4 כפות סוכר
1 פודינג וניל אינסטנט
כוס קוקוס קלוי

אופן ההכנה-
~~~~~~~~~~
לערבב חלב וקפה בכוס ולהניח בצד.
להתחיל להקציף במיקסר פודינג, שמנת מתוקה וחלב ,

מוסיפים בהדרגה את הסוכר עד לקבלת קרם יציב אבל חמאתי להיזהר מהקצפת יתר.
שליש מהקרם להשאיר כפי שהוא ובשני שליש הנותרים להוסיף את ריבת החלב{6 כפות}ולערבב היטב.
• טובלים את הביסקוויטים בנס קפה, מסדרים שכבה של ביסקוויטים בצורה אחידה

ואני אישית מזלפת בשלב זה את הקרם ריבת חלב על הביסקויטים וככה שכבת הקרם אחידה.

מעל לפז קוקוס.שוב לטבול ביסקויטים בנס קפה.אבל הפעם לזלף את הקרם וניל ,

שוב לטבול ביסקויטים בנס קפה +לזלף קרם ריבת חלב ומעל שוב קוקוס.

ושוב שכבה רביעית ואחרונה.

בקרם שנותר לי עכשיו אני מערבבת את הקוקוס שנשאר ישירות עם הקרם וכך מורחת או מזלפת על הביסקויטים.

מפזרת עוד קוקוס מעל שלא יחסר חלילה{חח},ו

אני שפכתי על גנאש שוקולד.
לגנאש-לחמם 250 מל שמנת מתוקה.
לשפוך בקערה נפרדת את השמנת החמה על 300 גרם שוקולד מריר ,כף שמן ולערבב עד להמסה.
להעביר את הגנאש דרך מסננת כדי שלא יהיו גושים ולשפוך על העוגה לאחר קירור של שעה שעתיים במקרר.
להקפיא לילה במקרר ,
להוציא חצי שעה לפני ההגשה ולחתוך לריבועים עם סכין שהעברנו במים רותחים.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *