קציצות דגים מטוגנות כמו של פעם

קציצות דגים מטוגנות – מתכון באדיבות נאוה מלכה

מרכיבים-
דג מלרוזה.
דג נסיכת הנילוס.
שניהם במשקל של 2 קילו.ביחד
צרור פטרוזילה.
צרור כוסברה.
שיני שום מראש שלם.
2 תפוחי אדמה לטחון
2 בצלים.
3 ביצים.
פירורי לחם.
מלח.
פלפל שחור.
אבקת מרק עוף.
כמון.

אופן הכנה
לשטוף את הדגים ולהשרות במים ולימון למשך חצי שעה לשטוף לסנן ולסחוט.

את כל הירק לטחון במכונת בשר ולסחוט טוב..

את הדג לטחון במכונת בשר ולסחוט טוב..

לערבב את הירק והדג.

להוסיף תבלינים ביצים ופירורי לחם….

לערבב טוב..

לשים במקרר חצי שעה.

לטגן בשמן חצי עמוק.

יוצא כמות גדולה.

לכן אפשרי להקפיא חלק מהעיסה או לבשל עם רוטב

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *