סיגרים ממולאים כבד – מאפה חגיגי

חני קונאשוילי – סיגרים ממולאים כבד

 

מצרכים –

חבילת עלי סיגר
לכבד:
300 גרם כבד
2 בצלים קצוצים

כף סוכר חום

 

לטגן היטב את הבצלים עד שהם ממש זהובים .

להוסיף כף סוכר חום אחרי 5 דקות של טיגון הבצל.

להמשיך לטגן עד שזה הופך לממש קרמל.
להוסיף את הכבדים מלח. פלפל שחור בנדיבות.
לטגן 20 דקות.
להכניס למעבד מזון לטחון.
לקרר לפני מילוי.
לקחת עלה סיגר – להניח לכל הרוחב שורה דקה של המילוי להשאיר רווח בשוליים. לגלגל.
להבריש בשמן ולפזר שומשום.
לאפות להזהבה ב180 מעלות.
מי שרוצה יכולה להבריש ביצה מהולה במים ואז לפזר שומשום.
אפשר למלא בכל דבר
תפוחי אדמה ובצל מקורמל.
תערובת גבינות.
בשר טחון מטוגן עם בצל.
פטריות ובצל.
בהצלחה חני

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *