מתכון לגפילטע פיש

מתכון לגפילטע פיש

קרדיט תמונה – חנה ברטל

 

קילו דג קרפיון טחון ללא עצמות
2 בצלים
2 ביצים קשות

2 ביצים
1/3 כוס קמח מצה

4 כפות סוכר
כף מלח דק
כפית גדושה פלפל שחור

אופן הכנה –
לערבב את כל המצרכים היטב ולתת לתערובת מנוחה שעה במקרר

בסיר לשים את ראש הדג
בצל פרוס
2-3 גזרים פרוסים
פרוסות סלרי
כפית פלפל שחור
3 כפות סוכר
כפית מלח

לעשות קציצות ולהניח בתוך הציר
לאחר רתיחה לבשל על אש קטנה כשעתיים – לאחר שהתקרר היטב מסדרים בכלי יפה ומכניסים לקירור.
מסננים את הרוטב, הרוטב נקרש וניתן להוסיפו כשמגישים את  הקציצה.
מקשטים בפרוסת גזר מבושל

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *