מתכון לכבד קצוץ

מתכון לכבד קצוץ לחג – אמה דהן

 

מרכיבים-

קילו כבד עוך טרי

4 בצלים קצוצים

4 ביצים קשות

מלח פלפל שחור

אופן הכנה –

מטגנים את הבצל עם כמות נדיבה של שמן.

מוסיפים כבד ומטגבנים היטב.

טוחנים כבד וביצים קשות במעבד מזון או מכונת בשר.מתבלים בתבלינים.

 

מרפדים 2 תבניות אינגליש קייק בניילון נצמד ומעבירים את התערובת.

מכניסים למקרר

לפני הגשה הופכים על צלחת ומקשטים.

 

תגובה אחת

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *