מתכון לכבד קצוץ לחג – אמה דהן
מרכיבים-
קילו כבד עוך טרי
4 בצלים קצוצים
4 ביצים קשות
מלח פלפל שחור
אופן הכנה –
מטגנים את הבצל עם כמות נדיבה של שמן.
מוסיפים כבד ומטגבנים היטב.
טוחנים כבד וביצים קשות במעבד מזון או מכונת בשר.מתבלים בתבלינים.
מרפדים 2 תבניות אינגליש קייק בניילון נצמד ומעבירים את התערובת.
מכניסים למקרר
לפני הגשה הופכים על צלחת ומקשטים.
תגובה אחת
כדאי להזכיר שיש להכשיר את הכבד לפני שמבשלים/מטגנים. ההכשרה היא שריפת הכבד על האש.