עוגת גבינה נדירה

עוגת גבינה נדירה

עוגת גבינה אפויה –  שגית ומאיר לוי

 

מצרכים
3 גבעי גבינה לבנה 9 אחוז
1 שמנת חמוצה
4 כפות קונפלור גדושות
3 כפות פודינג וניל
1 סוכר וניל
כוס וחצי סוכר( כוס חד פעמי קר)
7 ביצים L מופרדות
גרידת לימון

אופן ההכנה:
קערה 1
גבינות+שמנת+פודינג וניל+קונפלור וגרדת לימון לערבב היטב עד שהכל נבלע פנימהצ
קערה 2
7 חלמונים עם חצי כוס סוכר+סוכר וניל לערבב היטב במטרפה ידנית.

קערה 3
להקציף חלבונים +כוס סוכר לקצף חזק ויציב( טיפ מושלם להוסיף מעט מלח)

ההרכבה;
לתוך הבלילה של הגבינות לשפוך פנימה את תערובת החלמונים

ולערבב בצורת עטיפה עד שהכל נבלע פנימה, לקחת את הקצף חלבונים ולהוסיף בהדרגה לגבינות בצורת קיפול עד שהכל

מתערבב לתערובת חלקה.

אני אופה בסיר גחנון – בתוך תבנית אפייה

לשמן היטב את הסיר בחמאה,בתחתית לגזור נייר אפיה בצורת הסיר וגם אותו לשמן בחמאה
שופכת את הבלילה לסיר
ולתנור…ברשת התחתונה
חצי שעה 200 מעלות
ושעה ורבע 160 מעלות
אפיה רגילה….לא טורבו
לא צריך תבנית מים מתחת העוגה יוצאת גבוה ואוורירית
בהצלחה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *