שוקולד וקוקוס נוסטלגית של פעם – מתכון מהספר של רות סירקיס
6 ביצים מופרדות
4\3 כוס סוכר
כפית רום
חצי כוס חלב/מיץ לפרווה
אבקת אפיה
סוכר וניל
2\1 כוס שמן
כוס קמח
חצי כוס אבקת קקאו
לחלבונים – כוס סוכר
2 כוסות קוקוס
אופן הכנה
לחמם תנור מראש ל 180
הכנת תערובת הקוקוס-
נקציף חלבונים עם כוס סוכר ונוסיף 2 כוסות קוקוס .
תערובת השוקולד –
טורפים בקערה את החלמונים, עם הסוכר, רום, חלב ,
אבקת אפיה, סוכר, וניל, שמן, קמח, וקקאו עד לקבלת תערובת אחידה.
בתבנית משומנת היטב נשים את בלילת השוקולד ומעליה את החלבונים עם הקוקוס
מכניסים לתנור למשך כחצי שעה