עוגת שוקולד וקוקוס

שוקולד וקוקוס נוסטלגית של פעם – מתכון מהספר של רות סירקיס 

6 ביצים מופרדות
4\3 כוס סוכר
כפית  רום
חצי כוס חלב/מיץ לפרווה
אבקת אפיה
סוכר וניל
2\1 כוס שמן
כוס  קמח
חצי כוס אבקת קקאו

לחלבונים – כוס סוכר
2 כוסות קוקוס

אופן הכנה 

לחמם תנור מראש ל 180

הכנת תערובת הקוקוס- 
נקציף  חלבונים עם כוס סוכר  ונוסיף 2 כוסות קוקוס .

תערובת השוקולד –
טורפים בקערה את החלמונים, עם הסוכר, רום, חלב ,

אבקת אפיה, סוכר, וניל,  שמן, קמח, וקקאו עד לקבלת תערובת אחידה.

בתבנית משומנת היטב נשים את בלילת השוקולד ומעליה את החלבונים עם הקוקוס
מכניסים לתנור למשך  כחצי שעה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *