עוגת תפוחים וקצף מרנג נוסטלגית -שושי שימי
כוס וחצי קמח
4 כפות סוכר
100 גרם חמאה או מחמאה או מרגרינה
2 חלמונים
חצי כפית מלח
8 תפוחים קלופים וחתוכים לקוביות
1/4 כוס סוכר
ריבה למריחה
למרנג-
4 חלבונים
1/2 כוס סוכר
הכנה-
לערבב היטב לבצק אחיד במעבד מזון או ביד – לשטח בתבנית .
לאפות מעט עד להשחמה קלה.
להוציא מהתנור למרוח ריבה שאוהבים.
לבשל בערך 8 תפוחים עם רבע כוס סוכר לסנן לקרר ולשים מעל הריבה.
להקציף 4 חלבונים עם חצי כוס סוכר עד שהקצף יציב .
למרוח על התפוחים להכניס לתנור עד להשחמהבערך כ20 דקות בחום של 170 מעלות .
בתאבון.