עוגת תפוחים נוסטלגית של סבתא

 

עוגת תפוחים וקצף מרנג נוסטלגית -שושי שימי

כוס וחצי קמח
4 כפות סוכר
100 גרם חמאה או מחמאה או מרגרינה
2 חלמונים
חצי כפית מלח

8 תפוחים קלופים וחתוכים לקוביות

1/4 כוס סוכר

ריבה למריחה

למרנג-

4 חלבונים

1/2 כוס סוכר

הכנה-
לערבב היטב לבצק אחיד במעבד מזון או ביד –  לשטח בתבנית .

לאפות מעט עד להשחמה קלה.
להוציא מהתנור למרוח ריבה שאוהבים.
לבשל בערך 8 תפוחים עם רבע כוס סוכר לסנן לקרר ולשים מעל הריבה.
להקציף 4 חלבונים עם חצי כוס סוכר עד שהקצף יציב .
למרוח על התפוחים להכניס לתנור עד להשחמהבערך כ20 דקות בחום של 170 מעלות .
בתאבון.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *