מתכון מושלם לספגטי ברוטב בולונז

ספגטי ברוטב בולונז –  רונית פרץ

 

מרכיבים-

חצי ק״ג בשר טחון
300 גר' ספגטי
2 עגבניות קלופות וחתוכות לקוביות
2 בצלים קלופים וחתוכים לקוביות
2 שיני שום
3 כפות רסק עגבניות
כ- 2 כוסות מים
מלח פלפל שחור ופפריקה מתוקה וחריפה לפיקנטיות

תבלינים – בזיליקום ,אורגנו

הכנה-
נבשל ספגטי לפי הוראות על האריזה , נסנן ונשמור בצד
נטגן את הבצלים
נוסיף את הבשר ונפורר במזלג על אש גבוהה
רק עד שהבשר משנה את צבעו
נוסיף עגבניות , רסק ונערבב היטב ונמשיך להקפיץ כל הזמן על אש גבוהה
נתבל ונוסיף את המים
נבשל על אש נמוכה מכוסה חצי שעה 40 דקות.
נוסיף את הספגטי נערבב ונגיש חם באהבה ובתאבון רונית פרץ

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *