עוגת גבינה קלה ומושלמת

עוגת גבינה פשוט מושלמת וקלה להכנה- דולב משה

אפיה של 25 דקות

להכין תבנית בקוטר 24

מרכיבים לתחתית:

שרוול פתיבר מפורר
100 גרם חמאה מומסת
לערבב את כל הפירורים עם החמאה המומסת, להדק ולהכניס למקפיא עד להכנת המלית.

חומרים למלית:

500 גרם גבינה שמנת נויורק
1 שמנת חמוצה
חצי כוס סוכר
2 ביצים שלמות טרופות
1 כפית תמצית וניל
2 כפות קמח רגיל

אופן ההכנה:

לשים את כל חומרי המלית יחד ולערבב עם מטרפה/מיקסר שלא יהיו גושים.
להוציא את התבנית מהמקפיא לשפוך את מלית הגבינה מעל.
להכניס לתנור שחומם מראש ל180 מעלות ל20-25 דקות עד אשר מסביב התערובת טיפה נעשית צהובה והעוגה לא רוטטת.

חומרים לציפוי:
1 שמנת חמוצה
2 כפות סוכר
1 שקית סוכר וניל
לערבב את כל חומרי המלית.
להוציא את העוגה בזהירות מהתנור למרוח מעליה את הציפוי בזהירות ובעדינות,

להכניס שוב לתנור בדיוק ל 4-5 דקות לא יותר, להוציא מיד מהתנור ולצנן, לאחר מכן להכניס למקרר.

תגובה אחת

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *