חזה עוף חמוץ מתוק

חזה עוף בטמפורה ברוטב חמוץ מתוק מוגש עם אורז לבן .
1/2 קילו חזה עוף חתוך לקוביות – אתי כהן
המרכיבים-
לטמפורה:
1 כוס קמח תופח
כוס ורבע מים קרים
1 ביצה
מעט מלח
לרוטב צי'לי :
1/4 כוס רוטב צי'לי מתוק
4 כפות רוטב סויה
2 כפות דבש
1 כף סוכר
5 כפות מים
מיץ מחצי לימון
אופן ההכנה :
בקערה לערבב קמח ,מים ,ביצה ומלח לתערובת אחידה ,מכניסים את קוביות
חזה העוף ומערבבים היטב שכל הקוביות יהיו עטופות בתערובת .
בסיר רחב יוצקים כוס שמן ,מטגנים את הקוביות עד להזהבה מוציאים לצלחת .
במחבת גדולה מבשלים את כל חומרי הרוטב עד לאיחוד מוסיפים את חזה העוף מקפיצים מעט ומגישים בתוספת אורז לבן
אורז לבן כוס אורז כוס וחצי מים רותחים כפית מלח 4 כפות שמן .

 

.

תגובה אחת

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *