מתכון לבייגל ירושלמי

מתכון לבייגל ירושלמי – מתכון לבייגלה ירושלמי מהמם

רך טעים ומפנק

כי אין על ריח וטעם של בייגלה שיוצא מהתנור

מתכון באדיבות דורית טורונטו

מתכון לבייגל ירושלמי

מרכיבים-

קילו קמח לחם או קמח רגיל
כף שמרים יבשים
2 כפות סוכר
2 כוסות + שליש כוס, מים קרים
3 כפות שמן זית
כף מלח
הכנה –
תנור מחומם על 200 מעלות.
במיקסר נערבב הקמח והשמרים וכל השאר המרכיבים.
כעבור 3 דקות לישה, נוסיף המלח ומשיך ללוש עוד כ- 4 דקות.
נתפיח את הבצק שעה וחצי.
נחלק ל- 16 כדורים.
ניצור חור בכל כדור ונרחיב לצורת בייגלה
נטבול בקערה עם מים ומיד נטבול בקערה עם שומשום משני הצדדים.
נשים על נייר אפייה בתנית גדולה.
נתפיח שוב כחצי שעה ולהכניס לתנור,
חום 200 מעלות כ- 20 דקות.
מתכון לבייגל ירושלמי

מתכוני הלחם שלנו 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *