עוגת גבינה חגיגית

 

צילום – חגית בלאיש

עוגת גבינה קלאסית -הכינה חגית בלאיש

מתכון של שרה יוסף 

עוגת גבינה קלאסית
כמה טיפים להוציא את הביצים והגבינות חצי שעה לפני
את הגבינות לסנן
את התבנית אם עושים בעגולה להדביק נייר אפיה בתחתית ומסביב את במרובעת רק בתחתית
מרכיבים-
7 ביצים
1 ורבע כוסות סוכר
1 סוכר וניל
3 כפות קונפלור
3 כפות אינסטנט פודינג
2 כפות קמח תופח
750 גרם גבינה סקי 5%
1 גביע שמנת חמוצה
ההכנה-
להקציף חלבונים עם כוס סוכר חקצף יציב
בקערה לשים חלמונים עם רבע כוס סוכר להוסיף
וניל קמח קונפלור אינסטנט פודינג גבינות ושמנת חמוצה לערבב היטב ולקפל את החלבונים לבלילה
לחמם תנור עם תבנית מים בתחתית התנור
לאפות 10 דקות ראשונות 200 מעלות ולהוריד 150 מעלות ולאפות 45 דקות בלי לפתוח את התנור
קרם שמנת –
1 שמנת מתוקה
2 כפות אבקת סוכר
2 כפות אינסטנט פודינג
לקרר את העוגה היטב למרוח או לזלף על העוגה
אפשר לאפות בתבנית מרובעת או תבנית עגולה 26,
אפשר במקום שוקולד לבן לזלף עם קרם
תמונה יכולה לכלול: ‏‏‏מזון‏ ו‏בתוך מבנה‏‏‏

4 תגובות

  1. בחומרים כתבת שמנת חמוצה….
    ובהוראות הכנה יש קרם עם שמנת מתוקה.
    אשמח להבהרה…

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *