רוגלך של פעם

צילום מזל גרשון

רוגלך הכי טעימים בעולם מתכון כמו של פעם

התמונה – מזל גרשון

 

המרכיבים-

לבצק-

חצי קילו קמח

כף שמרים יבשים

חצי כוס סוכר

2 ביצים

סוכר וניל

רבע כפית מלח

150 גר' חמאה/מחמאה

כ- 180 מ"ל חלב/מים

למילוי שוקולד-

100 גר' חמאה/מחמאה

3/4 כוס סוכר

חצי כוס קקאו

כפית קינמון

לסירופ להברשה מעל הרוגלך

חצי כוס מים \חצי כוס סוכר

לבשל עד שמסמיך כמו דבש

מעט וניל או רום

ההכנה –

במיקסר וו גיטרה נשים את המצרכים של הבצק ונלוש לבצק רך וגמיש בערך 12 דקות.

נכסה ונתפיח שעה.

נערבב מצרכי המלית של השוקולד.

נחלק ל- 2 ונרדד. מכל מלבן נמרח חצי בשוקולד נקפל ל-2 נחתוך למשולשים ונגלגל לרוגלך

חצי שעה מנוחה

אפייה 180 מעלות חצי שעה

נבריש בסירופ כשיוצא מהתנור.

 

3 תגובות

  1. תודה על המתכון שנראה נפלא. קיפול הבצק ויצירת הצורות לא ברורה אודה אם אפשר לפרט.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *