רוגלך הכי טעימים בעולם מתכון כמו של פעם
התמונה – מזל גרשון
המרכיבים-
לבצק-
חצי קילו קמח
כף שמרים יבשים
חצי כוס סוכר
2 ביצים
סוכר וניל
רבע כפית מלח
150 גר' חמאה/מחמאה
כ- 180 מ"ל חלב/מים
למילוי שוקולד-
100 גר' חמאה/מחמאה
3/4 כוס סוכר
חצי כוס קקאו
כפית קינמון
לסירופ להברשה מעל הרוגלך
חצי כוס מים \חצי כוס סוכר
לבשל עד שמסמיך כמו דבש
מעט וניל או רום
ההכנה –
במיקסר וו גיטרה נשים את המצרכים של הבצק ונלוש לבצק רך וגמיש בערך 12 דקות.
נכסה ונתפיח שעה.
נערבב מצרכי המלית של השוקולד.
נחלק ל- 2 ונרדד. מכל מלבן נמרח חצי בשוקולד נקפל ל-2 נחתוך למשולשים ונגלגל לרוגלך
חצי שעה מנוחה
אפייה 180 מעלות חצי שעה
נבריש בסירופ כשיוצא מהתנור.
3 תגובות
תודה על המתכון שנראה נפלא. קיפול הבצק ויצירת הצורות לא ברורה אודה אם אפשר לפרט.
לא ציינת זמני התפחה
חצי שעה