קציצות פראסה – לביבות כרישה

 

אורלי חסידי אליהו

קציצות פראסה של פסח – אורלי חסידי אליהו

אצלנו בעדה(ספרד) לא טוחנים את הפראסה אלה קוצצים בצורה גסה,

כמו לסלט אבל ממש גדול את החלק הלבן בירק וגם את הירוק בהיר אבל בלי העלים

 

מרכיבים –

כ- 4 קג של פראסה

חצי ק"ג בשר טחון- אפשר להכין צמחוני ללא הבשר

6 ביצים

2 כוסות קמח מצה

פלפל שחור מלח,

אפשר כמון

ההכנה –

 

.שוטפים את הפראסה ומרתיחים כחצי שעה.

מעבירים למסננת עד שכל המיים יירדו

מעבירים לקערה ומוסיפים חצי קג בשר טחון, ביצים , קמח מצה,תבלינים לפי הטעם.

מערבבים הכל טוב טוב ויוצרים קציצות.

יוצא טעים בטירוף.

פסח שמח

קציצות פראסה – לביבות כרישה

מתכונים ל חנוכה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *