מדיאס – קישואים ממולאים

 

 

מדיאס- סירות קישואים ממולאות בנוסח סורי – אושרת לוי  

מרכיבים –

8 קישואים – לחצות ולרוקן

מלית בשר –

/חצי ק"ג בשר טחון

חופן פטרוזיליה,

בצל 1 מגורד 

ביצה 

מלח ,פלפל ,פפריקה 1 כפית , מרק עוף

2 כפות פרורי לחם / מצה לפסח ,

ההכנה-

ללוש היטב את הבשר עם כל המצרכים לעיסה אחידה .למלא כל חצי של קישוא,

להכין 2 קערות אחת  של 2 ביצים +   כפות מים,

צלחת שניה עם פרורי לחם/ מצה ,

לטבול בקערת הביצים ואחכ בקערת פרורי לחם / ולטגן בזהירות  משני הצדדים ,

זה חשוב מאוד. להניח הכל על צלחת עם נייר סופג,

לרוטב – בסיר רחב לשים שמן קנולה 5 שיני שום רצועות 1 רסק קטן לערבב היטב.

להוסיף 5 עגבניות בינוניות.

מלח פלפל פפריקה מרק עוף כפית ו 2 כוסות מיים ופטרוזיליה קצוצה מעט .

לבשל חצי שעה ויותר , להוסיף את חצאי הקישואים המוכנים לרוטב לתת רתיחה והנמכה כשעתיים 

להשקות מידי פעם עם הרוטב הקיים ולהוסיף מידי פעם מיים אם צריך בהצלחה

תגובה אחת

  1. גם אני מכינה מדיאס. מכינה רוטב. ומיד שמה חצאי הקישואים. מגיע לרתיחה מנמיכים האש מבשלים כ40 דקות גג. מעבירים לתנור להשחמה קלה( ללא מכסה)

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *