פיתות בייתיות

רבקה סחראי
פיתות ביתיות שלא
תשיגו בשום מאפיה מאת – רבקה סחראי
המרכיבים-
1 קג קמח מנופה
2 כפות שמרים
3 כפות סוכר
2 כפות שמן
כף מלח להוסיף בסוף
3 כוסות מים פושרים
ההכנה –
ללוש במיקסר כ 5 דקות.
הבצק צריך לצאת רך .
לשמן מעט את הבצק לכסות
ולהתפיח כשעה וחצי.
להכין כדורים במשקל 120 גר .
להתפיח 10 דקות . לרדד לגודל של פיתות .
להניח על סדין נקי לכסות ולאפות מהראשון שרידדנו.
מניחים בסיר חשמלי 1-2 דקות מכל צד .
אם אין סיר ניתן להכין על מחבת לוהטת עם מכסה.
 14 פיתות מקג 1 של קמח

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *