מאפה שמרים עם גבינות

מאפה שמרים גבינה במיוחד לשבועות מאת טובה ניסים
מרכיבים-
1 קילו קמח.
חצי כוס חלב פושר.
2 כפות שמרים יבשים.
2 כפות סוכר.
כף מלח.
3 וחצי כוסות מים פושרים בערך.
חמאה 200 גרם רכה שאפשר למרוח אותה בקלות
אריזה של גבינה בולגרית או פטה
ההכנה –
כל המרכיבים ללא החמאה לקערת המיקסר ללוש 10 דקות לבצק אחיד חלק וגמיש.
לתת התפחה שעה.
לחלק ל- 25 כדורים.
כל כדור לרדד קצת ולמרוח חמאה ולקפל ל- 2 לעשות כך את כל הכדורים.
(לחלק את החמאה על 25 הכדורים.)
אחר כך, לקחת את כדור הבצק הראשון, שקיפלנו חמאה לתוכו,
לרדד ביד מעיכות קלות בצורת עיגול לשים גבינה בולגרית באמצע ולקפל לחצי.
כך לעשות עם כל הכדורים. ולהניח במגש צמודים זה לזה כמו בתמונה.
לתת תפיחה חצי  שעה.
למרוח ביצה לפזר שומשום לאפות בחום 200.

 

טובה ניסים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *