סמבוסק תפוחי אדמה

סמבוסק במילוי תפו'א – מאת רוזי ראובן
המרכיבים-
4-5תפו'א
3-4 כוסות קמח
כף שמרים יבשים
כפית שטוחה מלח
כפית שטוחה סוכר
1/2כוס שמן
כוס מים פושרים

סמבוסק תפוחי אדמה

ההכנה-
לערבב את כל חומרי הבצק (אין צורך בהתפחה)
להשאיר בצד 10-15 דקות מכוסה.
להרתיח את תפוחי האדמה עד שהם רכים לסנן ולחתוך לקוביות קטנות ולשים בצד,
לטגן בצל אחד להוסיף מלח כורכום כוסברה טחונה או טרייה
כמון ופפריקה מתוקה,לערבב היטב להוסיף את תפוחי האדמה לערבב שוב בערך 5 דקות ולכבות את הגז.
לקרוץ עיגולים מהבצק למלא במלית ולסגור היטב שלא ייפתחו להכין את כולם .
ואז לטגן בשמן חם על אש בינונית.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *