עוגת באונטי

Meri Sharabi
עוגת באונטי
מתכון באהבה מאת מרי שרעבי
המרכיבים-
1 ורבע כוסות קמח תופח
1 כוס סוכר
1/4 כוס קקאו
3 ביצים
1 גביע שמנת חמוצה
חצי מיכל שמנת מתוקה.
1/2 כוס שמן.
לשכבת קוקוס.
1 וחצי כוסות חלב
3/4 כוס סוכר
50 גרם חמאה
3 כוסות קוקוס
לקרם גנאש
100 גרם שוקולד
חצי מיכל שמנת מתוקה
כף נוטלה.

איך מכינים עוגת באונטי

ההכנה- 
שמים בקערה את החומרים היבשים,
את הקמח הסוכר והקקאו מערבבים היטב עד לאיחודם ואז באמצע הקערה יוצרים גומה ואז מוסיפים את הביצים ,
את השמנת החמוצה ,את השמנת המתוקה והשמן מערבבים מהמרכז ואז מאחדים את כל המרכיבים עד לקבלת תערובת אחידה.
יוצקים לתבנית 26 משומנת שריפדנו אותה בנייר אפיה.
נכניס לתנור אפיה שחומם מראש על 170 מעלות במשך 30 דקות.
נועצים בקיסם אם הוא יבש העוגה מוכנה.
נבשל בסיר על הגז את תערובת הקוקוס-
נכניס לסיר את הסוכר החלב והחמאה על אש בינונית שהסוכר והחמאה נמסו נוסיף את הקוקוס ונערבב עד שהנוזלים הצטמצמו ונקבל קוקוס חולי רטוב.
נמרח את הקוקוס על העוגה
בשכבה אחידה.
נצנן לטמפרטורת החדר ונכניס למקרר.
נכין את הגנאש על הגז-
בסיר נמיס את השוקולד בתוך השמנת עד לקבלת קרם חלק
ונוסיף את כף נוטלה ונערבב היטב עד לקבלת אחידות.
נצנן את הגנאש לטמפרטורת החדר.
כשהעוגה התקררה נשפוך עליה את הגנאש ונפזר על כל העוגה.
נכניס למקרר למשך שעתיים
ואז אחרי נחתוך ונתענג מכל ביס.
לבריאות באהבה רבה מרי וקרן

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *