סלט כרוב אסייאתי

אתי טל

סלט קל להכנה מאת אתי טל

המרכיבים-

כרוב שלם קטן
1/2 כוס שמן רגיל
3/4 כוס סויה
מיץ מלימון אחד
2 שיני שום כתוש
חצי כפית פלפל שחור
חופן אגוזי קשיו או שקדים פרוסים
2 כפות שומשום
5 טיפות שמן שומשום (לא חובה)
ההכנה-
לשטוף את הכרוב לחתוך לרצועות דקות ולהניח בצד.
לשים בתוך סיר, את השמן, הסויה, מיץ הלימון, השום, פלפל שחור. (אין צורך מלח כי הסויה מלוחה)
לחמם ולאחר שרותח להשאיר עוד דקה ולכבות גז.
לשפוך את הרוטב בעודו רותח על הכרוב,
לפזר שומשום וקשיו ולערבב היטב

2 תגובות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *