סחוג אדום חריף

רחל בוארון

 

מתכון קל ופשוט לסחוג אדום מאת רחל בוארון
המרכיבים-
אותה כמו משני סוגי הפלפלים
150 גר' פלפלים אדומים מתוקים יבשים
150 גר' פלפל אדום חריף גרוס
כף גדושה שום כתוש חצי ראש בערך
כף כמון\כפית מלח
שמן זית

איך מכינים סחוג אדום חריף

ההכנה –
לשים פלפלים בתוך קערה
למלא מים מהברז .
להשאיר בקערה מכוסה כ-24 שעות עד שיספג כל הנוזל לתוך הפלפלים.
לסנן.
לטחון
ולהוסיף כף גדושה של שום כתוש
כף גדושה כמון טחון
כפית מלח
ושמן זית .

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *