עוגת ביסקויטים גבינה ולוטוס

עוגת לוטוס – מעיין ליברמן

המרכיבים-

בערך 400-500 ג"ר עוגיות לוטוס

150 גר' חמאה מומסת

גבינה לבנה 750 גר'

2 אינסטנט פודינג וניל

חצי כוס סוכר

וניל

2 אריזות שמנת מתוקה

חלב להרטבה

4-5 כפות ממרח לוטוס

עוגת ביסקויטים גבינה ולוטוס

ההכנה –

 

1. מפוררים עוגיות לוטוס לאבקה כגודל התבנית שמשתמשים.
אפשר לפורר עם תחתית כוס רגילה או עם כל בלנדר שיש בבית. ממיסים 150 גרם חמאה ומספיגים את כל הפירורי ביסקוויטים שיתרטבו.
לשטח את הפירורים על התבנית ולשים במקרר עד הכנת הקצפת.
2. הכנת הקצפת: גביע גדול של גבינה לבנה 9%, 2 פודינג וניל, כפית תמצית וניל,
חצי כוס סוכר (מי שרוצה פחות מתוק, לשים פחות), 2 שמנת מתוקה.
לערבב הכל עד ליצירת קצפת. (אפשר לערבב עם מיקסר ואפשר גם עם כף).
3. להוציא את התבנית מהמקרר ולשים שכבה דקה של הקצפת.
מעל הקצפת ליצור שכבה של ביסקוויטים לוטוס מורטבים בחלב,
ומעל שכבה נוספת של קצפת.
לחזור על הפעולה כך שייוצרו 2 שכבות.
4. להכניס את העוגה למקרר ולחכות שעתיים כערך.
לאחר מכן, יש להמיס במיקרו ממרח לוטוס ולמזוג מעל הקצפת.
5. להכניס למקרר לעוד כמה שעות לפני אכילה.

6 תגובות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *