מתכון מדוייק לפחזניות שתמיד מצליחות

Sivan Zror
פחזניות שמצליחות תמיד! – מאת סיוון צרור
זה לא רק המתכון, זו הטכניקה וצריך לדייק בהכנה ובאפייה.
שימו לב למדוד הכל מדוייק במשקל ובכוסות מדידה 
פחזניות מושלמות
המרכיבים-
120 מ"ל מים
120 מ"ל חלב
100 גרם חמאה
חצי כפית מלח
כף סוכר
150 גרם קמח
200 גרם ביצים (כ- 3 וחצי ביצים)

מתכון מדוייק לפחזניות שתמיד מצליחות

ההכנה –
להרתיח בסיר קטן על הגז.
להוסיף בבת אחת 150 גרם קמח בדיוק!!!
לערבב על אש קטנה עד שנוצר גוש בצק. על הגז!
להעביר למיקסר עם וו גיטרה. לצנן במשך 2 דקות.
השלב הקריטי- הוספת הביצים.
נצטרך 200 גרם ביצים שזה 3.5 ביצים מידה לארג'. מקשקשים 4 ביצים ומשתמשים לא בהכל. שוקלים 200 גרם.
מוסיפים את הביצים למיקסר בהדרגה עד שנוצר בצק אחיד חלק.
להעביר לשק זילוף.לזלף פחזניות ברווחים.
אפייה בטורבו ב 190 מעלות!
אסור אסור אסור לפתוח תנור!!!
לפחות 22-25 דקות אפייה עד שמקבל צבע יפה מאוד.
לצנן ולמלא בקרם.
להקציף:
2 שמנת מתוקה
2 כפות אינסטנט פודינג וניל
2 כפות אבקת סוכר

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *