קציצות דגים אליפות

חנה פלאח

קציצות דגים אליפות לכבוד שבת של חנה פלאח המוכשרת

המרכיבים-

בערך קילו פילה דג – (ברמונדי, לברק,נסיכת הנילוס)

חצי כוסברה

חצי פטרוזיליה

בצל

ביצה

3 כפות פירורי לחם

תבלינים-

כמון,פפריקה,

כורכום

לרוטב-

שמן זית

גמבה

פלפל חריף

10 שיני שום פרוס

מלח,

פלפל שחור

פפריקה מתוקה

אדומה בשמן

כורכום

ההכנה –

 

הקציצות משלושה סוגים מברמודי מלברק ונסיכה.

לוקחים את הדגים וטוחנים ביחד עם כוסברה ופטרוזליה ובצל אחד.

מעבירים לקערה לאחר הטחינה.

להוסיף ביצה ותבלינים ומעט פירורי לחם.  מניחים בצד את העיסה.

מכינים בסיר רחב רוטב לדגים-

שמים בסיר שמן זית ,מוסיפים גמבה רצועות ,פלפל חריף מטגנים אותם .

אחר כך להוסיף שיני שום ולטגן ביחד להוסיף תבלינים

מלח פלפל שחור מעט כורכום ופפריקה אדומה בשמן וחריפה לערבב היטב ולהוסיף מעט מים.

אחרי זה לגלגל את קציצות ולהניח כדורים בתוך הסיר.

לאחר הרתיחה לבדוק את כמות הנוזלים ובמידה וצריך יש להוסיף .

לפזר כוסברה ומעט כמון לבשל לעוד רבע שעה ולסגור. שיהיה בהצלחה ובתיאבון

4 תגובות

  1. אצלנו אוהבים קציצות דגים ואני מכין כמעט כמו שרשום, וזה מעדן עם חלה קריספית בתנור. תודה על המתכון

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *