פסטלים מתוקים באגוזים ודבש

מתכון לפסטלים מתוקים באגוזים ודבש – מתכון מאת גלית נאמן
המרכיבים-
חבילה עלי פילו
חמאה מומסת/מחמאה
כחצי קילו תערובת פיצוחים לא קלויים –
אגוזים,שקדים,פיסטוק,קשיו כל מה שיש
חצי כוס סוכר
מעט תמצית שקדים
קינמון
סוכר וניל
סירופ-
2 כוסות מים
2 כוסות סוכר
מיץ לימון
לטעם דבש נוסיף 2 כפות דבש

פסטלים מתוקים באגוזים ודבש

ההכנה
להכנס את האגוזים למג'ימיקס להוסיף חצי כוס סוכר
מעט תמצית שקדים מעט קינמון ,סוכר וניל ולעבד הכל שיהיה טחון לא דק שירגישו את שברי האגוזים.
הכנת הסירופ- לבשל על אש נמוכה 2.כוסות מים 2.כוסות סוכר ומיץ מחצי לימון עד לקבלת סירופ.
לקחת 2.עלי פילו למרוח שומן ,ולגזור עם מספריים לשלוש רצועות מלבניות.
למרוח כל רצועה כפולה בחמאה מומסת בעזרת מברשת סיליקון ולהניח בפינה מהמילוי ולהתחיל לקפל משולשים מצד ימין לצד שמאל .
 עד הסוף לקבלת משולש.
למרוח את המשולשים מלמעלה בחמאה ולאפות עד להזהבה.
כשהם יוצאים לטבול בסירופ ולהניח על נייר סופג..בהצלחה

פסטלים מתוקים באגוזים ודבש

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *