מתכון לקיש ברוקולי

 

 

מתכון לקיש ברוקולי – ליז תורג'מן
המרכיבים-
לבצק
2 כוסות קמח
כפית מלח
חצי כפית סוכר
175 גרם חמאה
ביצה
למילוי-
שמנת לבישול
2 בצלים
3 ביצים
כפית שום
מלח פלפל
מיני ברוקולי שקית
קוביה גבינה בולגרית
2 כפות גרנה פדנו
אגוז מוסקט
ההכנה –
במעבד מזון נשים 2 כוסות קמח רגיל (280 גרם )
כפית מלח
חצי כפית סוכר
175 גרם חמאה קרה לקוביות
נעבד עד לפירורים בפולסים קצרים ונוסיף ביצה 1 נערבב עד שנקבל כדור .
נקמח קצת את השיש נרדד את הבצק לגודל הרינג
נהדק את הצדדים של הבצק עם מזלג לעשות חורים בבצק עם מזלג, להכניס למקפיא ל-  חצי שעה .
בנתיים נכין את המלית
קודם נטגן 2 בצלים עד הזהבה יפה
בקערה נטרוף 3 ביצים
נוסיף 1 שמנת לבישול ,כפית שום כתוש, מלח פלפל שחור
חבילה מיני ברוקולי מופשרת
את הבצל ,קובייה של גבינה בולגרית רכה נפורר עם הידים נוסיף 2 כפות גבינה גרנה פדנו( פרמזן ) מעט אגוז מוסקט.
לערבב בעדינות
ממשיכים עם הבצק מחממים תנור ל180 מעלות חום עליון תחתון
שהתנור חם אופים את הבצק 15 דקות מצננים שופכים את המלית ושוב אופים לעוד 40 דקות עד שהכל משחים יפה באהבה ממני ליז
פשטידת ברוקולי

2 תגובות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *