מתכון לדג סלמון חגיגי

נועם זיגדון
דג סלמון ברוטב צ'ילי מתוק ואננס מאת נועם זיגדון
המרכיבים-
8 מנות פילה סלומון
4 כפות גדושות רוטב צ'ילי מתוק
1 כף רוטב סויה
4 שיני שום כתוש
½ כוס מיץ אננס מקופסאת
שימורים
פלפל שחור גרוס
1 כפית מלח
בצל ירוק קצוץ לקישוט
חתיכות אננס – אופציונלי

מתכון לדג סלמון חגיגי

ההכנה –
לשטוף את הדג ולייבש עם נייר מגבת
לסדר בתבנית חסינת אש
לערבב בקערה את כל חומרי המרינדה
לצקת מעל הדגים
להוסיף חתיכות אננס סביב הדג
להכניס למקרר לשעה לספיגת טעמים
לחמם תנור ל-200°
לאפות כ-18 דקות
לפני ההגשה לפזר בצל ירוק
באהבה נועם זיגדון

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *