עוגה בחושה עם אגוזים וקינמון – פרווה

גילה כהן-אבני
עוגה בחושה פרווה עם אגוזים וקינמון – הכנה בקלי קלות..תהנו – גילה כהן אבני
2 תבניות אינגליש
מרכיבים-
4 ביצים
כוס סוכר
כוס שמן
כוס מיץ תפוזים
1.5 כוסות קמח תופח (או 1.5 כוסות קמח רגיל + 1.5 כפיות אבקת אפייה)
1/4-1/2 כוס קוקוס
שקית סוכר ווניל
מעט גרידת לימון
למלית: ½ כוס אגוזי מלך קצוצים כפית גדושה קינמון שקית סוכר וניל

עוגה בחושה עם אגוזים וקינמון – פרווה

 ההכנה-
טורפים עם מטרפה ידנית או במיקסר ביצים שלמות עם הסוכר וסוכר הווניל.
מוסיפים בזרימה דקיקה שמן, ומיץ תפוזים ולבסוף מוסיפים את הקמח והקוקוס.
-מערבבים בקערית נפרדת את חומרי המלית – אגוזים קצוצים, סוכר ווניל וקינמון.
– בתבנית משומנת בוזקים כפית סוכר ויוצקים את הבלילה,
מפזרים מעל את המלית ובעזרת קייסם מקשקשים מעט, ממש מעט.
מכניסים לתנור חם ואופים ב-180 מעלות במשך 35-40 דקות.

תגובה אחת

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *