פילה סלמון צלוי בחרדל ודבש

פילה סלמון צלוי בחרדל ודבש – צביה אורן
המרכיבים-
פרוסות סלמון כמספר הסועדים 4-5
2 כפות חרדל
2 כמות דבש
1 לימון סחוט
פלפל שחור, מלח
שמן זית ופטרוזיליה.
ההכנה –
את הדג שוטפים מיבשים מניחים את הדג עם העור כלפי מטה.
מערבבים את החרדל והדבש ומורחים את החלק העליון של הדג.
מזלפים ומעסים בשמן זית וממליחים מעט
מכסים תחילה בניר אפיה על גבי התבנית ואחר כך נייר אלומניום,
אחרי 20-25 דקות מוציאים את הנייר אפיה והאלומניום ומשאירים לעוד 20 דקות.
ב- 200 מעלות.
כל תנור משהו אחר…
מפזרים מעט פטרוזיליה מעל.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *