מתכון מאת – אתי בוזגלו
לחם פרנה אסלי
המרכיבים-
ק'ג קמח
2 כפות שמרים יבשים
2 כפות סוכר
כף מלח
1/4 כוס שמן
3 כוסות מים פושרים
ההכנה-
להכניס את כול המרכיבים לקערת המיקסר.
להוסיף את המים בהדרגה עד לקבלת בצק נעים לא דביק.
ללוש 10 דקות מהירות איטית.
למרוח מעט שמן על הבצק ולשים להתפחה שעה.
לחלק ל-6 כדורים ולפתוח עם הידיים
לחמם סיר גריל או תנור על אבן פיצה.
אני עשיתי בסיר גריל אפשר בתנור גם על חום גבוה 220 מעלות.
בהצלחה
תגובה אחת
היי תודה על המתכון.
האם אפשר בלי מיקסר להכין את הבצק ?