זמן בריאות – תבשיל טעים ובריא של קינואה וירקות

אלינוי בן הרוש

אין כמו קינואה ביחד עם ירקות – ארוחה מזינה וטעימה מלאה בערכים תזונתיים טובים

מתכון מאת – Elinoy Ben Harush

המרכיבים-
בצל קצוץ
גזר
בטטה
גמבה אגומה
פטריות טריות
כוס קינואה
מלח
פלפל שחור
מעט אבקת שום
מעט כורכום
ההכנה –
מטגנים בצל, קוביות גזר, קוביות בטטה, קוביות גמבה אדומה, קוביות פטריות (לפי הסדר מהקשה לרך) במשך כמה דקות.
מוסיפים קינואה (אין כמות מדוייקת בערך כוס , תלוי אם אתן רוצות יותר ירקות או יותר קינואה)
ומוסיפים מים רותחים שיכסו הכל. מתבלים במלח, פלפל שחור, מעט אבקת שום וכורכום.
מבשלים על אש נמוכה עם מכסה סגור במשך 20 דקות.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *