תכלס, אין על עוגת שוקולד וזו מושלמת !

Linoy Kimron
תכלס? אין על עוגת שוקולד

מתכון באדיבות

Linoy Kimron

המרכיבים-

5 ביצים מופרדות

חבילת שוקולד מריר 100 גרם
חצי כוס סוכר (החד פעמי חמה)
2 כוסות קמח תופח מנופה
חצי כוס חלב
כף פודינג וניל
100 גרם חמאה/מחמאה/נטורינה לפרווה
3/4 כוס מים
3 כפות קקאו מנופות
לקרם:
70 גרם חבילת שוקולד מריר
70 גרם חבילה שוקולד חלב/מריר לפרווה
70 גרם שמנת מתוקה/פרווה
ההכנה-
ממיסים חמאה בסיר, מורידים לאש נמוכה מאוד, מוסיפים חבילת שוקולד מריר.
מוסיפים מים ו 3 כפות קקאו.
מורידים מהאש.
אחרי שהתערובת קצת התקררה (10 דקות בערך) מוסיפים 5 חלמונים (הצהוב)
ומערבבים היטב.
במיקסר מקציפים חלבונים ומוסיפים בהדרגה את הסוכר
מקציפים לקצף יציב.
מוסיפים בהדרגה את הקמח עם הפודינג לסירוגין עם החלב לתערובת החלמונים.
מקפלים את הקצף לתערובת ומערבבים לקבלת תערובת חלקה.
אפייה בתנור על חום 170 מעלות חצי שעה או 40 דקות
לאחר שהעוגה מתקררת היטב
הכנת הקרם-
מביאים לרתיחה שמנת מתוקה ומוסיפים את השוקולד.
כאשר העוגה מתקררת לגמרי מחלקים בעזרת סרגל וחותכים את העוגה לחתיכות שוות. לאחר מכן שופכים את הקרם ועוברים על החיתוכים.
בתיאבון?

תכלס, אין על עוגת שוקולד וזו מושלמת !

2 תגובות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *