עוגת לימון משגעת מאת – אילנה בוכריס
המרכיבים –
4 ביצים L
כוס סוכר ( חד פעמי שתיה חמה)
כוס שמן
חצי כוס מים
1 לימון סחוט
גרידת לימון
1 סוכר וניל
2 כוסות קמח
1 אבקת אפיה.
ההכנה –
מחממים תנור על 175 מעלות
מקציפים ביצים שלמות
מוסיפים סוכר
וממשיכה להקציף לקצף תפוח ויציב .
כ- 5 דקות(רואים שהקצף הכפיל את עצמו)
מנמיכים מהירות במיקסר, או מערבבים במטרפה ידנית
מוסיפים לפי הסדר בזרם איטי
שמן. מיץ לימון ומים
וקמח ואבקת אפיה.
2 אינגלייש או תבנית עגולה
סיר פלא 26.
לשמן ולקמח את התבנית
אופים
כ- 50 דקות
.שבת שלום
לו