מתכון לעוגת תפוחים עם אגוזים קלה להכנה

עוגת תפוחים ואגוזים מושלמת וקלה

מירב

המרכיבים
4 תפוחים חתוכים לקוביות

2 כפות סוכר חום

3/4 כוס סוכר

כוס שמן

2 כוסות קמח תופח

כף קינמון

רבע כוס צימוקים

4 ביצים

כחצי כוס אגוזים קצוצים

 

ההכנה –
חקירת התפוחים החתוכים להוסיף 2 כפות סוכר חום ולערבב
להוסיף לקערה 3/4 כוס סוכר
כוס שמן
2 כוסות קמח תופח
רבע כוס צימוקים
לטרוף 4 ביצים בקערה ולשפוך מעל התפוחים
כף קינמון
לערבב היטב
לשמן תבנית ולשפוך את התערובת לתבנית.
לפזר מעל אגוזים קצוצים
ולתנור 180 מעלות 40 דקות

2 תגובות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *