עוגת פרג רכה ועסיסית ב- 5 דקות עבודה

עוגת פרג וקוקוס ללא הפרדת ביצים.
אוורירית,עסיסית וטעימה בטירוף
5 דקות הכנה ולתנור
מתכון מנצח מאת סמדר חי 

מוזמנים לקבוצה של סמדר – סודות המטבח של אמא 

תבנית מלבנית 25
מדידה בכוס חד פעמי קר
המרכיבים-
4 ביצים L
1 כוס סוכר
100 גרם חמאה מומסת
1/4 כוס חלב
2 כוסות פרג טחון (200 גרם)
1 כוס קוקוס
4 כפות קמח
1אפקת אפיה
1 סוכר וניל
קורט מלח
כפית גרדת לימון
לגאנש שוקולד:
1 שמנת מתוקה של 250 מ'ל
200 גרם שוקולד מריר
אופן ההכנה-
בקערה להקציף את הביצים עם הסוכר עד לקצף יציב להוסיף את החמאה בהדרגה ואת כל המרכיבים.
לשפוך לתבנית משומנת ולאפות
בחום של 180 מעלות כ-45 דקות
עד להזהבה.
לגאנש שוקולד:
שוברים את השוקולד לקוביות
מניחים בתוך קערת זכוכית
מוסיפים את השמנת מתוקה
מערבבים וממיסים במיקרוגל
לדקה וחצי מערבבים היטב
עד לקבלת תערובת אחידה.
שופכים על העוגה כשהיא חמה.
בהצלחה❤

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *