עוגת גבינה בחושה קלה להכנה

Shiran Hadad
עוגת גבינה קלה להכנה?
מערבבים הכל בקערה אחת ואופים בתנור??
עוגת גבינה ללא הפרדת ביצים!!
מאת – שירן חדד
תבנית קפיצית קוטר 20/22
המרכיבים-
תחתית-
שרוול פתי בר טחון 250 גרם (פסח – עוגיות יין)
150 גר חמאה מומסת
להדק לתבנית ולשים במקפיא בינתיים מכינים את העוגה
לעוגה –
3 ביצים
5 כפות סוכר
1 סוכר וניל
500 גרם גבינה לבנה 5%-9%
גביע שמנת חמוצה
כף גדושה קמח/קורנפלור
כף גדושה קורנפלור
כף גדושה אינסטנט פודינג וניל
כפית תמצית וניל
**אופציה** למי שרוצה מעט גרידת לימון.
ההכנה –
לערבב את הביצים והסוכר כדקה להוסיף את הגבינה והשמנת חמוצה ולערבב
להוסיף את כל היבשים דרך מסננת לתערובת ולערבב עד לאיחוד הבלילה לא יותר מידי.
לאפות בתנור שחומם מראש ל170 מעלות 15-20 דק' ואז להוריד את החום ל150 ל45 דק' לפחות .
ציפוי
1 שמנת חמוצה,2כפות אבקת סוכר מעט תמצית וניל.
לערבב את כל חומרי הציפוי לערבב היטב שלא יהיו גושים
להוציא את העוגה לפני סוף האפייה מהתנור למרוח את הציפוי ולכבות את התנור.
לתת לעוגה להתקרר מעט ולהכניס למקרר.

3 תגובות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *