פשוט להתעלף ממנה – פשטידת בשר חגיגית

אחת הפשטידות הטעימות שיצא לכם לטעום

והיא חגיגית ומתאימה לפסח במקום פירורי לחם שמים קמח מצה

מאת – סוניה לוי

תבנית מלבנית

המרכיבים-

14 תפוחי אדמה בינוני

מלח

מעט מרק עוף

פלפל לבן/שחור

3 ביצים

כוס פירורי לחם/קמח מצה /קמח ללא גלוטן כמו קמח תפוחי אדמה אפשר לערבב חלק וחלק.

לבשר-

חצי קילו בשר טחון

מלח

כוסברה או פטרוזיליה קצוצה

2 בצלים קצוצים

חצי כוס צנוברים קלויים

בהרט – ראס אל חנות

שמן

ההכנה –

נבשל תפוחי אדמה עד שהם מתרככים.

נסנן מהנוזלים ונרסק לפירה

נוסיף את המרכיבים ונערבב היטב.

תערובת בשר-

נטגן בצלים נוסיף בשר ותבלינים ונטגן הכל יחד נוסיף צנוברים ונערבב.

 

נשמן תבנית מלבנית ונהדק מחצית מהפירה לתחתית.

נפזר מעל את תערובת הבשר

ושוב שכבת פירה.

אפייה 180 מעלות שעה

חג שמח ובתאבון

 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *